Και μπορεί ως οικογενειακή επιχείρηση να αγαπάμε πολύ όλα τα «παιδιά» μας, όμως σίγουρα δεν μπορούμε να κρύψουμε την αδυναμία μας σε ένα από αυτά. Στο παγωτό!
Δεν υπάρχει μυστική συνταγή!
Η διαδικασία
Η διαδικασία ξεκινά από την παστερίωση του γάλακτος, συνεχίζει με 12ωρη ωρίμανση και καταλήγει στην παραγωγή ενός πλούσιου σε υφή παγωτού.
Oi πρώτες ύλες
Σίγουρα, οι μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και φυσικά το φρέσκο γάλα καθιστούν τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη και κάνουν το αποτέλεσμα να ξεχωρίζει!
Eξειδικευμένες γνώσεις
Το παγωτό απαιτεί προσπάθεια, λεπτομέρεια και εξειδικευμένες γνώσεις. Γι΄αυτό , η συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, μας δίνουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε καινοτόμες μεθόδους, να πειραματιζόμαστε στις γεύσεις και έτσι κάθε χρόνο να παίρνουμε στο παγωτό μας «κύπελλο»!